Saturday, February 27, 2010

v.e.w.y h.e.p.i

kuar ngan sham.... g alamanda je
x jauh pon
just to release tension coz asek bace note pasal Drosophila melanogaster ngan pasal nukleosom
dah smpai alamanda igat nak tgok muvie......cte Niyang Rapik
mcm besh je... so nak try tgok la
aku try brator kat kaunter reservation... tp mamat tu plak x layan sekeh kpala baru taw... huh
 then aku g la berator in d proper way ...... 
x beli tiket pon... seat aseng2
xmo la
then igat nak g maen bowling........tp ramai gak
hurm
so just mkn2 n bual2 kat mcD
then pastu gerak balik ukm
tp lepak jap kat dataran masjid putrajaya tuh
then balek ukm balek
uwaaaa.... fokus2 exam 
ngeee


dah cukup2 huhu
**exam besh .. tp malas nak study
*.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:*



Friday, February 26, 2010

s.t. u. d. y

hye...
arini aku cuti coz Maulud Nabi.. mari la kte berselawat ke atas junjungan kte Nabi Muhammad s.a.w ,

bese nye aku balek umah... umah aku dekaat je
ooppss lupe nak knal kan diri
aku student last year kat ukm bangi.... amek kos biokimia
huhu  diz monday  aku ade exam mid sem biologi molekul aka bio mol... tu yang aku x balek umah tu... klu x aku dah balek awal2 dah.... umah aku kat sungai besi , kl
dr  ukm 15 minit je kot, klu naek kete... tp aku balek umah merempit agak2 dlm 20-25 minit smpai la
huhu... tgah2 bosan dok kat bilik .. n supposely aku kene study tok exam bio mol
hehe aku bole plak wat blog ni.  hahahaha
xpe la nnt aku dah tua bole la aku revise ckit ape yg aku dah wat tyme aku muda2
huhu.. skunk aku sgt lapar... so formula nye  KLU LAPAR = X LEH STUDY
huhu nak g beli mknn, tu la yg malas... haha

eh nak stady balik laa.. daa

dah cukup2 huhu
**mode = sgt lapar
*.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:*

Thursday, February 25, 2010

new of me

wahh aku dah ade blog sendri.... xcaye nye haha... sejak akhir2 ni aku suke sgt bace blog org .. then i think, nak start blogging la.. so from now, i was stat a new journey of me... huhu

dah cukup2
** ckp ckit je.. baru ag kan.. huhu

*.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:*