Sunday, April 25, 2010

mode : shhh

huhu lpas dah abes exam
aku tros balek umah ...
aku jadi junior surirumah ... hahaha
tugas aku di umah :
  •  mematuhi segala arahan parent ku
  • mengambil anak2 asuhan ibu ku Dina & faris
  • menjage urusan hasil buangan meow2 ku haha
  • baru sahaja menolong parent ku yg wat kenduri kecil2
  • x lupe juga bersame ngan ehem2
  • dan x lupe jugak aku baru saje baru berjinak2 'tanam anggur' haha
i'm done 

Thursday, April 22, 2010

demam exam sudah settle yehooo (✿◠‿◠)

14hb ❤ biologi molekul ✖


15hb ❤ biologi sinaran ✖


16hb ❤ ekologi asas ✖


20hb ❤ pengaturan metabolism ✖


22hb ❤ arabb ✖


3 mei ❤ ViVa tesis


tapi ade sumting yg wat aku x brape besh nak beryehooo (◑﹏◐)
aku nye folder tesis sudah dimakan dek virus
waaaa bengang nye
mcmane aku nak print yg tesis , tok aku jilid kan dgan cover keras ijau tuh??
uwaaaaaaaaaaaaaa(◑﹏◐)


xpe2 kene bwk banyak kan bersabar
sume yg aku backup sume kene viruss ... demmm
aishhh aku sgt2 downn


lpas exam ni aku tros balek
ibu menunggu ku di umah, untuk aku bwk die g beli brg untuk wat kenduri sabtu ni
huhu ibu japgi along sampai ye


n misi aku skunk type balek ape yg aku patot type
setel keje + adoi kene wat slaid tok present viva plak 3hb ni.. goshhh
done

Tuesday, April 20, 2010

enjoy ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

 2O hb april 2010 ✿✿✿

byk kenangan kot tok tarikh ni
Arini jugak buzzday my lil bro❤, Adeq, yg ade kat kem plkn kat sepang skunk  & juga buzzday my lovely coursemate, Nur Afiqah Nordin❤

agenda pagi    = study pengaturan metabolisme sampai nak muntah , hahaha

agenda petang = exam pengaturan metabolisme kat dewan bestari~ 2jam

agenda lewat petang = sume membe2 agak menyesal dan rase x besh jawap paper pengaturan metabolisme tadi, hurm aku pon, tapi nape aku x tunjuk sgt kekesalan ku itu, achewah, n aku x puas ati ngan soklan Dr Munir, erm ckit sgt kot, dah la aku byk fokus kat part dr munir, em xpela
then mase kteorg balek, naek kete enen, pergh bapak padat kete die, mane x nye, 7 org dlm kete tuh, mcm sardin plak, dlm kete kami juga bercadang mau release tension jwb exam tadi dan smpai bilik aliya berlaku juga mesyuarat tergempar bagi majlis sambutan buzzday my lovely pwens, Pika

agenda mlm = sambot buzzday pika kat dataran putrajaya
haha sgt seronok, smbil mkn2 bual2, ni kot kali terakhir kteowank kuar ramai2
harap mau kuar slalu lagi, mau tgok wayang plak ♪♫•*¨*•.¸
hohohoho

 lpas dah lepak2 ngan amek byk gmbr dpan dataran tu,
kteorg move to jambatan bentuk A plak kat putrajaya tuh
pastu snap2 gmbr lagi, amek gmbr smpai bioll hahaha, sume mcm maw release sume yg ade dlm kpala hotak kami tuh

 buzzday gurl yg tgah tuh

on d way balik ke ukm, kami ditahan kat roadblock kat putrajaya
xde pape pon, just tok pemeriksaan biasa, ckp Encik Polis itu
polis tuh minx Ic + lesen + lesen ade gmbr
lpas tu kteorg bla n terbebas dr tahanan, ngah2
lpas tu sume org agak mcm haus, so kteorg lepak kat kedai kat Seksyen 15 bangi
n then balek la kteorg ke kolej maseng2.

❤ love u ollss so mucchhh
byk kenangan terindah ngan korunk

Sunday, April 18, 2010

hari yg heppy (◕‿◕✿) + hari sedey (╯︵╰,)

heppy sebab g jumpe adek aku yg kat kem plkn tuh
abah ibu amek aku kat ukm, pastu tros gerak g sepang
tempat die kat kem princess haliza
agak jauh la gak
kwsn dalam2, agak2 kampung
klaka gok die dah botak, huhu
aku g abah ibu, angah x follow sbb ade exam esok arinye
aku ade exam selasa, tp x stady =(

 dlm 4 lebey kteorg gerak balik
tetbe aku rase nak balek umah jap
nak tgok meow2♥♥ aku
windu kat dieorg

mase kat umah, aku tgok kucing aku Puteh dah mula menggatal
adoyai kang x pasal2 die mengandong plak
yg bapak nye, Ietam aku dah mandul kan
ni yg mak nye blom dimandul kan, sbb awitu nak mandulkan tp die still breast feeding anak2 die ag
nk di jadikan cerita, si puteh ni kuar umah jap, sbb pintu umah aku terbukak, sbb b4 tu ade org dtg umah aku
si puteh membuat aksi2 agak mengatal, aduhh duhh duhhh
si Ietam dah x tergoda sbb die dah mandul, so xde prasaan hoho(◕‿-)
semasa puteh membuat aksi2 godaan itu, maka datang la seekor kuceng luar yg bername Peah
Peah ni jahat (◣_◢), pas die tgok puteh dah mcm tu, Peah ni pon agak tergoda kot
die g kejar Puteh smpai masok dlm umah aku, pastu cepat2 kteorg halau
pergghhh bongok nye peah(◣_◢)
FYI peah tu jantan, ntah mane dpt name Peah ntah. huhuhuhuhu
tros aku terpikir, aish kene g cpat2 bwk puteh g klinik

story tok hari yg sedey plak (╯︵╰,)
sedey sebab ade sesuatu yg jadi
xpe la
biar aku je taw (╯︵╰,)

k aku dah ade kat ukm
nk stady, agak release tension gak aku menulis blog ni
i'm done ✿✿
*.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:*

Saturday, April 17, 2010

sketch of me (✿◠‿◠)

huhu just nak share ngan korunk
aku ade sorang senior ni, aku tgok gmbr die kat facebook die ,
die sketch gmbr die+bini die mase dieorg kat eiffel tower
aku pon menggatal tgn komen gmbr ckp
"cantek nye
lukis kan tok saye bole??
huhu"
then, once upon a time, hoho aku ade dpt msg kat fb
abg tu dah sketch kan profile picture aku, huhu aku guwau je, abg tu serius plak
huhu tp cantek, dan aku sgt heppy (✿◠‿◠)
eh lupe nk ckp, abg tu name die Afiq , senior tyme kay SMAKL dulu
aku form 1 , abg tu form 4 kot

(✿◠‿◠) comey x aku ?? same kan, adela ckit

*.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:*

final exam (✖╭╮✖)

skunk aku tgah dlm mode exam (✖╭╮✖)
final exam kali ni adalah final exam yg terakhir bagi aku spjg aku kat ukm ni... insyaallah
ini tarikh2 exam aku

14hb ❤ biologi molekul  ✖

15hb❤ biologi sinaran   ✖

16hb❤ ekologi asas         ✖

20hb❤ pengaturan metabolism

22hb❤ arabb

awal bulan mei ❤ ViVa tesis


skunk aku tgah nak stady paper 20hb tu
bapak byk nak hafal
pergh2 tension2
korunk2 wish me luck ok

*.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:*