Friday, February 26, 2010

s.t. u. d. y

hye...
arini aku cuti coz Maulud Nabi.. mari la kte berselawat ke atas junjungan kte Nabi Muhammad s.a.w ,

bese nye aku balek umah... umah aku dekaat je
ooppss lupe nak knal kan diri
aku student last year kat ukm bangi.... amek kos biokimia
huhu  diz monday  aku ade exam mid sem biologi molekul aka bio mol... tu yang aku x balek umah tu... klu x aku dah balek awal2 dah.... umah aku kat sungai besi , kl
dr  ukm 15 minit je kot, klu naek kete... tp aku balek umah merempit agak2 dlm 20-25 minit smpai la
huhu... tgah2 bosan dok kat bilik .. n supposely aku kene study tok exam bio mol
hehe aku bole plak wat blog ni.  hahahaha
xpe la nnt aku dah tua bole la aku revise ckit ape yg aku dah wat tyme aku muda2
huhu.. skunk aku sgt lapar... so formula nye  KLU LAPAR = X LEH STUDY
huhu nak g beli mknn, tu la yg malas... haha

eh nak stady balik laa.. daa

dah cukup2 huhu
**mode = sgt lapar
*.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:*

No comments:

Post a Comment