Wednesday, March 31, 2010

A-d-e-Q = P-L-K-N

aku ade 3 org adek beradek .... aku yg sulung
adek kedua = angah
adek ketiga = adeq
dua2 adek aku ni dpt PLKN
angah dpt kat kem cherating
adek baru pegi isnin lepas 29-03-10 .... die dpt kem kat sepang, Kem Princess Haliza

bdak2 plkn naek bus kat bikit jalil kat park C
yg anta adeq aritu kat bukit jalil , my dad n ibu n me .... angah x anta, die ade kuiz
mlm sebelom nye adeq pegi plkn ..... die x kemas2 ag beg die
pergh aku sbgai kakak yg baek haha   .....tolong la die kemas kan beg 
ni 1st tyme adeq g jauh2 n lame ( 3 bulan je )

mase dah ade kat bukit jalil
ibu dah mcm sebak dah  ....   mata dah berair aku tgok
huhu aku dah la x leh tgok ibu nanges  ........ nnt aku plak yg nanges
tp aku x nanges pon  ..... tp ibu nanges xde la selebat die nanges tyme nak anta angah dulu
huhu   selebat yg mungkin
yela dua2 adek aku ni x g skola asrama kan
asek berkepit ngan mak bapak aku
tu yg agak terasa bile dieorg xde

huhu ok 
entry ni untuk adeq ....  syg ko

daaaa~
*.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:*

Sunday, March 21, 2010

my lappy demam hijau =(

cian my lappy
die demam hijau
dah agak 2 minggu baru aku g anta klinik
so idop aku sgt membosan tanpa my lappy
doktor ckp my lappy screen die rosak
n it may be costly about 500++ 
uwaaaaaaaa  sgt sedey 
byk tuh ... 

then dengan rase sedey n rase seperti duet melayang
aku anta gak la my lappy g klinik kat kolej zaaba
my L* dok kat klinik hampir 4 hari

ok d final day
aku g amek my L* ... 
abg tuh ckp ade waranti 1 bulan
ok fine

yg buat aku sgt HoT like kebaBomm baboomm
my L* wat hal lagi
ini sgt membikin gua geram
jap lagi aku nak g anta balek kat abg tuh

errmm sgt sedey ngan ape yg dah jadi ngan my lappy
naseb baek dah ciap draft tesis
just nak kene btol ke ape yg penyelia aku betul kan
 uwaaaaaaaaa ishk2
done
*.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:*


Tuesday, March 16, 2010

b 0 s a n


done

*.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:*

t e s is

hai 
sgt bz dgan perkara rutin for 3rd year student 
keje lab  = done

analisis data = done


Bab I = done
Bab II = done
Bab III = done
Bab IV  = done
Bab V = done

ngeeee setel

exam = not yet
present tesis = not yet

takooot ......
nnt lpas setel sume kat atas ni 
pk nak carik keje plak
aduyai


done
*.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:*

Wednesday, March 10, 2010

k.u.c.e.n.g.k.u

last weekend aku balik umah
huhu tgok my cats
dulu ade 2 ekor je
skunk dah 6 ekor
huhu puteh + ietam
mereka berdua menghasilkan 4 zuriat.. haha
sgt hepi balek umah tgok baby meow yg makin membesar
dulu kurus je ... skrg sgt makin membulat badan nye
hahahahahaha

aku nak share ngan korunk gmbr2 baby meow  eh
gmbr puteh n ietam already kat head of my blog tuh

 amina ... huhu ... d gebuish one

sitan (huhu sbb mcm ade tanduk)  + adam ( psgn amina )

ini mohawk huhu

adam



** thats all huhuhu
post aku agak serabot ckit huhu 
still baru ag ... ngeee

*.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:*

Monday, March 1, 2010

lab + mid sem

arini 1 mac bersamaan hari isnin
siang ade lab
mlm ade mid sem

tyme lab buat treatment ngan plating sel
fyi, aku tgah wat final pojek for my thesis undergraduate
tajuk pasal kanser... penyelia aku Prof Azimahtol
wat keje lab ni besh.... tp bosaannn
huhu standard la kene repeat2 byk kali
nak dpt result yg okey
pasal exam plak
ermmm ntah la ... no komen ... ngeee
dah aku dok depaan skali .. dpan dr farah diba
harap2 dr bole bagi markah tok jwpan aku
lpas exam g mamam kat kolej zaaba ngan tie ngan pika
huhu

fuh penat ... dari pagi smpai ke mlm bz
haha tapi sempat ag update blog
dah ckup2
** ngantok nak tido
b4 tdo nak bagi adiah farmvile kat membe

** esok ade lab ag
uwaaaaa
8.30 pagi plak tuh
COBAANN
*.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:**.:。✿*゚゚・✿.。.:*