Tuesday, July 6, 2010

migrain

based on my previous post pasal interview kan
the nite b4 aku g interviu . aku ade saket kpala ... saket sgt ... smpai muntah2
x larat gile.. sepanjang mlm aku tido
thats why aku mengelabah ciap kan baju aku nak pakai
ikot hati, x nak pegi .. tp aku kene kuat
so esok pagi tu, aku dah ok ckit .. n feel relax la pegi interview
lpas interview tuh aku mula saket balek
aishh memang x larat gile
tp aku try tahan ... then on d way dlm tren ktm
aku x tahan nak muntah ... naseb baek zaza ade plastik dlm beg die
then dah dpt je plastic bag , aku tros la UwWWeekkkk
uish malu nye aku .. muntah depan orgg ... pastu ade sowank akak ni offer her seat kat aku
tp aku ngan zaza nak benti jap kat stesyen seputeh, aku nak clear kan my vomit ( goshh)
pastu tunggu train nak balek ke stesyen BTS , tetbe i got stomach pain ... adoii ( throw big water hehehe)


then naek tren, smpai kat BTS, my bf amek .. tros bawak aku pegi klinik medic kat pekan sg besi
based on my simptom
+  pain on the right side of my head
+  tangan kebas
+  muntah2


doc ckp aku MIGRAIN        .. hurmm ... so sad ...
for d next post aku cite pasal migrain ok
ok guys wish me selalu sehat, jgn stress, tdo kene cukup, avoid  tea n coffe ... korunk pon same ok



No comments:

Post a Comment