Tuesday, April 20, 2010

enjoy ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

 2O hb april 2010 ✿✿✿

byk kenangan kot tok tarikh ni
Arini jugak buzzday my lil bro❤, Adeq, yg ade kat kem plkn kat sepang skunk  & juga buzzday my lovely coursemate, Nur Afiqah Nordin❤

agenda pagi    = study pengaturan metabolisme sampai nak muntah , hahaha

agenda petang = exam pengaturan metabolisme kat dewan bestari~ 2jam

agenda lewat petang = sume membe2 agak menyesal dan rase x besh jawap paper pengaturan metabolisme tadi, hurm aku pon, tapi nape aku x tunjuk sgt kekesalan ku itu, achewah, n aku x puas ati ngan soklan Dr Munir, erm ckit sgt kot, dah la aku byk fokus kat part dr munir, em xpela
then mase kteorg balek, naek kete enen, pergh bapak padat kete die, mane x nye, 7 org dlm kete tuh, mcm sardin plak, dlm kete kami juga bercadang mau release tension jwb exam tadi dan smpai bilik aliya berlaku juga mesyuarat tergempar bagi majlis sambutan buzzday my lovely pwens, Pika

agenda mlm = sambot buzzday pika kat dataran putrajaya
haha sgt seronok, smbil mkn2 bual2, ni kot kali terakhir kteowank kuar ramai2
harap mau kuar slalu lagi, mau tgok wayang plak ♪♫•*¨*•.¸
hohohoho

 lpas dah lepak2 ngan amek byk gmbr dpan dataran tu,
kteorg move to jambatan bentuk A plak kat putrajaya tuh
pastu snap2 gmbr lagi, amek gmbr smpai bioll hahaha, sume mcm maw release sume yg ade dlm kpala hotak kami tuh

 buzzday gurl yg tgah tuh

on d way balik ke ukm, kami ditahan kat roadblock kat putrajaya
xde pape pon, just tok pemeriksaan biasa, ckp Encik Polis itu
polis tuh minx Ic + lesen + lesen ade gmbr
lpas tu kteorg bla n terbebas dr tahanan, ngah2
lpas tu sume org agak mcm haus, so kteorg lepak kat kedai kat Seksyen 15 bangi
n then balek la kteorg ke kolej maseng2.

❤ love u ollss so mucchhh
byk kenangan terindah ngan korunk

No comments:

Post a Comment